SHIPPING

CONDITII DE EXPEDIERE

Expediem in toata Romania prin partenerul nostru, Fan Courier: www.fancourier.ro

In Ramnicu Valcea expeditia se face gratuita, de asemenea la comenzi peste 400lei, expeditia in Romania este gratuita.

Pentru orasele unde exista sediu Fan Courier, expeditia este 16 lei, respectiv 22 lei pentru plata ramburs.

CONDITII DE RETURNARE

Administratorul www.bubbleofbeauty.com face eforturi permanente pentru a pastra acuratețea informațiilor de pe site, însa uneori acestea pot conține inadverțențe.

Anumite detalii precum culoarea produsului (interior/exterior), cusătura, nu pot fi intotdeauna 100% identice cu imaginile prezentate in site întrucât sunt produse confecționate manual, inconvenient care nu poate fi imputat societății SIMS CREATION SRL(Bubble of Beauty Jewelry).

Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea afișată pe monitorul calculatorului/telefon dumneavoastră și cea a produsului.

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului precum si a paginilor de socializare înainte de a-l cumpăra.

Raporturile comerciale dintre cumpărător și www.bubbleofbeauty.com sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Produsele personalizate la cererea clientului sunt  exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale .

Pentru produsele standard Cumparatorul are dreptul să notifice în scris Vanzatorului că renuntă la cumpărare(solicita returnarea/schimbarea produsului), fară penalitați și fără invocarea unui motiv, în termen de 3 zile calendaristice de la primirea produsului pe adresele de email: simscreationsrl@gmail.com sau bubbleofbeauty1@gmail.com. In caz contrar, Cumparatorul va pierde dreptul de retur, dreptul de retur considerandu-se anulat.

Procedura de retur produs presupune trimiterea urmatoarelor date:
– numar comanda si data emiterii comenzii;
– date cumparator: nume si prenume, adresa si contul bancar emis pe numele cumparatorului unde se va vira cv produsului

Dreptul de retur in 3 zile calendaristice se adreseaza doar Cumparatorilor care au achizitionat produse prin intermediul magazinului online www.bubbleofbeauty.com.

Returul produsului se poate face expediind produsele prin intermediul unei firme de curierat cu optiunea “Verificare colet” la sediul vanzatorului situat in Ramnicu Valcea, str Antim Ivireanul, nr 98, Jud Valcea.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Clientul este obligat sa returneze produsul (cu optiunea Verificare colet) in termen de 14 zile de la primirea produsului, cu notificarea prealabila in cele 3 zile de la primirea coletului. In caz contrar, clientul va pierde dreptul de retur, dreptul de retur considerandu-se anulat.

Bunurile trebuie returnate nefolosite, fara defectiuni, cu sigiliul in stare intacta. Vanzatorul nu va accepta produsele purtate, cu sigiliul desfacut sau deteriorate din cauze independente de vanzator.

Vom returna suma achitata pentru produsul achizitionat, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 (paisprezece) zile de la data primirii produselor de catre vanzator in urma returnarii.

Ne rezervam dreptul de a diminua sumele rambursate clientului cu valoarea care rezulta din manipularea produselor, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii produselor, in cazul returnarii produselor incomplete, cu urme de utilizare.